Despre noi

In 2017 INTERTEK PMC LIMITED si-a deschis o filiala in Romania – INTERTEK PM & CT avand actionariat majoritar al companiei Britanice. INTERTEK PMC LIMITED este o companie care ofera instruiri in domeniul industriei de petrol si gaze naturale. Fiind axata pe satisfacerea exigenţelor profesionistilor din mediul de afaceri, INTERTEK organizeaza evenimente de top, cum ar fi: conferințe, work-shopuri, seminarii si traininguri.
INTERTEK PMC LIMITED este centrata pe dezvoltarea de parteneriate cu traineri remarcabili, lideri din domeniul afacerilor, oferindu-le astfel clientilor instruire la cel mai inalt nivel. Avem o istorie bogata privind furnizarea de solutii de invătare, adaptate si personalizate, care au adus plus valoare clientilor nostri. Programele noastre sunt livrate cand si unde vor clientii nostri.
INTERTEK PMC LIMITED continua sa se extinda prin crearea de companii complementare specializate in domeniul testarii, inspectiei, certificarii si managementului proiectelor cu un accent pronuntat pe furnizarea de servicii sigure si de calitate pentru o gama larga de domenii industriale. INTERTEK PM & CT este o companie romaneasca care ofera instruiri in domeniul industriei de petrol si gaze naturale. Instruirile oferite sunt acreditate INTERNATIONAL ASSOCIATION OF DRILLING CONTRACTORS -IADC .