Click aici pentru a vizualiza acreditarea


Va doriti un serviciu in domeniul industriei petroliere? Atunci aveti nevoie de o instruire de baza privind securitatea si sanatatea in munca in operatiunile de foraj, extractie, transport si prelucrarea hidrocarburilor. Noi va oferim aceste servicii la standarde internationale.
Organizam cursuri la sediul nostru unde oferim servicii de logistica, cum ar fi: cazare, masa, coffee break, sali de curs dotate corespunzator, conditii de recreere, etc.
In egala masura, suntem pregatiti sa organizam cursuri in orice alta locatie aleasa de dvs, scutindu-va astfel de transportul cursantilor la sediul nostru.
Certificatul I.A.D.C este recunoscut la nivel mondial de catre toate companiile de foraj. Prin urmare, in baza certificatului I.A.D.C demonstrati ca aveti pregatirea necesara pentru lucrul in domeniul industriei petroliere. Totodata, in calitate de angajator, puteti dovedi ca personalul dvs. dispune de cunostintele de baza pentru a lucra in siguranta cu echipamentele din industria petroliera in conditiile specifice santierelor din domeniu.
Cercertarile actuale din domeniul managementul integrat cat si a consultantiei in domeniul petrolului si a gazelor se axeaza pe gasirea de noi modalitati care sa asigure eficienta economica a activitatilor, in conditiile unor schimbari relevante pe plan intern si international. Globalizarea, criza economica, dezvoltarea durabila, competitivitatea, siguranta energetica sunt conceptele ce guverneaza economiile actual care au determinat noi orientari in abordatea Managementului Intergrat ca stiinta si consultanta ca actitivatea practica.